Táborok

CodeCamp

Névjegy

  • Oktatás időpontja és időtartama
    • On-line szakasz: őszi szünet előtt két héttel
    • Gyakorlati szakasz: őszi szünetben három nap
  • Részvételi díj: a részvétel ingyenes, de a honlapon történő jelentkezéshez kötött.
  • A sikeres részvételhez szükséges valamilyen modern magasszintű programozási nyelv (pl. C#, C++, Java, (Objective) Pascal, Objective-C, Visual Basic, Python, PHP, JavaScript) alapszintű ismerete

5+3 napos őszi kalandtúra a mobilalkalmazás-fejlesztés világában

A nagy sikerű, kötetlen hangulatú, ám mély informatikai ismereteket kínáló kaland két szakaszból áll.

Az első szakasz a virtuális világban vár minden érdeklődő 9-12. osztályos diákot. Az október 16-20. közötti időszakban on-line oktatást biztosítunk. Ennek során elméleti és gyakorlati tudást adunk át, aminek segítségével megoldhatod a tőlünk kapott feladatokat. A beküldött feladatmegoldásokkal pontokat szerezhetsz, hogy egyike lehess annak a 15 diáknak, aki átléphet a tábor második, három napos szakaszába. Ezt a Pázmány Egyetem Információs Technológiai és Bionikai karának jól felszerelt MAD laborjában tartjuk, Budapesten. A laborról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Az első, virtuális szakasz az algoritmusokkal, mobilprogramozási technikákkal és rendszer/platform alapismeretekkel foglalkozik. A második szakaszban kreatívan, önállóan oldhatsz meg gyakorlati feladatokat: megismerkedhetsz a rendszer/platform részleteivel és a felhasználói, interaktív programok készítésének módjával. A tábor során látogatást teszünk egyik neves szakmai partnerünknél, ahol bepillantást nyerhetsz a mobilfejlesztés kulisszatitkaiba is.

A kaland számodra teljesen ingyenes! A második szakaszban mi álljuk a szállásod és étkezésed költségét. Minden résztvevő ajándékot kap.

Kaland, tudás, élmény - Téged is várunk a CodeCamp résztvevői közé!

Jelentkezz most!

Robotika tábor

Névjegy

  • 2018. nyarán kerül megrendezésre
  • A részvétel ingyenes, de a honlapon történő jelentkezéshez kötött
  • Érintett tantárgyak: matematika, fizika, informatika...

Részletek

A program során a tehetséges 10-11. évfolyamos középiskolás diákok számára szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessétek az ITK Robotika Laborját és az UAV (pilótanélküli légijárművek) Laborjának eszközeit, a bennük rejlő lehetőségeket. A táborban mérnöki módon használhatod is ezeket az eszközöket amellett, hogy megismered a kapcsolódó elméleti hátteret (a robotika, a képfeldolgozás, a szabályozáselmélet, stb. tudományágak területeiről). A tábor a nyári iskolai szünidőben kerül megrendezésre, hétfőtől péntekig. A délelőttönként általában megismerheted az aznapi programhoz tartozó elméleti anyagot, délutánonként pedig kiscsoportokban, a laborokban, a legmodernebb eszközökkel oldjuk meg az aznapra rendelt gyakorlati feladatokat.