Tehetséggondozó táborok

CodeCamp

Névjegy

 • Oktatás időpontja és időtartama
  • On-line szakasz: október 8-a és 14-e között
  • Gyakorlati szakasz: október 27-e és 29-e között
 • Részvételi díj: a részvétel ingyenes, de a honlapon történő jelentkezéshez kötött.
 • A sikeres részvételhez szükséges valamilyen modern magasszintű programozási nyelv (pl. C#, C++, Java, (Objective) Pascal, Objective-C, Visual Basic, Python, PHP, JavaScript) alapszintű ismerete

5+3 napos őszi kalandtúra a mobilalkalmazás-fejlesztés világában

A nagy sikerű, kötetlen hangulatú, ám mély informatikai ismereteket kínáló kaland két szakaszból áll.

Az első szakasz a virtuális világban vár minden érdeklődő 9-12. osztályos diákot. Az október 16-20. közötti időszakban on-line oktatást biztosítunk. Ennek során elméleti és gyakorlati tudást adunk át, aminek segítségével megoldhatod a tőlünk kapott feladatokat. A beküldött feladatmegoldásokkal pontokat szerezhetsz, hogy egyike lehess annak a 15 diáknak, aki átléphet a tábor második, három napos szakaszába. Ezt a Pázmány Egyetem Információs Technológiai és Bionikai karának jól felszerelt MAD laborjában tartjuk, Budapesten. A laborról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Az első, virtuális szakasz az algoritmusokkal, mobilprogramozási technikákkal és rendszer/platform alapismeretekkel foglalkozik. A második szakaszban kreatívan, önállóan oldhatsz meg gyakorlati feladatokat: megismerkedhetsz a rendszer/platform részleteivel és a felhasználói, interaktív programok készítésének módjával. A tábor során látogatást teszünk egyik neves szakmai partnerünknél, ahol bepillantást nyerhetsz a mobilfejlesztés kulisszatitkaiba is.

A kaland számodra teljesen ingyenes! A második szakaszban mi álljuk a szállásod és étkezésed költségét. Minden résztvevő ajándékot kap.

Kaland, tudás, élmény - Téged is várunk a CodeCamp résztvevői közé, a jelentkezést várhatóan szeptember közepén nyitjuk meg.

Robotika tábor és Matematika Tábor

Névjegy

 • Korosztály: 9-11. évfolyamos középiskolai diákok
 • A részvétel (szállás + étkezés) ingyenes
 • A jelentkezők közül a 20-20 táborozót 3 feladatsoros előforduló során választjuk ki
 • Érintett tantárgyak: matematika, fizika, informatika

Tehetséggondozó táborok a matematika, illetve informatika iránt érdeklődő 9-11. osztályos középiskolai diákoknak. A robotika tábor résztvevőit 2018 nyarán többek között programozási feladatokkal, drónröptetéssel, lego robot programozással, a matematika iránt érdeklődőket pedig például ördögmalommal, matematikai paradoxonokkal, kapcsolati hálókkal és hálózatokkal vártuk. A délutánok és esték közös szórakoztató szabadidős programokkal teltek.

A táborban való részvétel ingyenes. Csak a Budapestre való eljutást kell mindenkinek magának megoldania. A diákokat Budapesten várjuk; az utazást innen szervezetten intézzük.

Ha szeretnél részese lenni ennek az élménynek, várunk 2019 tavaszán a jövő évi táborok jelentkezői között!