Nyílt nap

Kíváncsi vagy rá, mi az a bionika? Hogyan kapcsolódik össze az informatika és az orvostudomány? Szeretnél mesterséges intelligenciával foglalkozni? Érdekel az önvezető autók világa vagy a robottechnológia? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ Nyílt napunkon, melyen izgalmas előadásokkal, felvételi tájékoztatóval, hallgatói beszámolókkal és érdekes laborbemutatókkal várjuk az érdeklődőket.

Ha érdekel a Pázmány ITK közelebbről vagy szeretnél beszélni valakivel, aki konkrét választ ad felmerülő kérdéseidre, akkor gyere el Nyílt napunkra! A Nap során lehetőséget biztosítunk, hogy az érdeklődők feltegyék kérdéseiket a Tanulmányi Osztály (TO) és a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) képviselőinek.

A 2021-2022-es tanévben 2 alkalommal rendezünk Nyílt napot a Pázmány ITK-n:

2021. december 3.
2022. január 21.

Helyszín: PPKE ITK (1083 BUDAPEST, Práter u. 50/a)

A koronavírus helyzetre való tekintettel és az egyetem jelenleg hatályban lévő járványügyi szabályozásának megfelelően a rendezvényen védettségi igazolvánnyal lehet részt venni!


Kérjük, a Jelentkezem gomb használatával regisztráljatok a Nyílt napra! Regisztrációt követően számítunk megjelenésedre, ha mégsem tudsz eljönni a programra, kérjük időben (legalább 2 nappal az esemény előtt) mond le! Ebben az esetben leveledet a pr@itk.ppke.hu címre várjuk.Jelentkezem!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!