Nyílt nap

Kíváncsi vagy rá, mi az a bionika? Hogyan kapcsolódik össze az informatika és az orvostudomány? Szeretnél mesterséges intelligenciával foglalkozni? Érdekel az önvezető autók világa vagy a robottechnológia? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ Nyílt napunkon, melyen izgalmas előadásokkal, felvételi tájékoztatóval, hallgatói beszámolókkal és érdekes laborbemutatókkal várjuk az érdeklődőket.

Ha érdekel a Pázmány ITK közelebbről vagy szeretnél beszélni valakivel, aki konkrét választ ad felmerülő kérdéseidre, akkor gyere el Nyílt napunkra! A nyílt nap során lehetőséget biztosítunk, hogy az érdeklődők feltegyék kérdéseiket a Tanulmányi Osztály (TO) és a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) képviselőinek.

Érdekel a Pázmány ITK közelebbről vagy szeretnél beszélni valakivel, aki konkrét választ ad felmerülő kérdéseidre? Gyere el Nyílt napunkra!

A 2020-2021-as tanévben 2 alkalommal rendezünk Nyílt napot a Pázmány ITK-n, melyre a BSc valamint az MSc képzések iránt érdeklődőket is várjuk:

Nyílt napok időpontja hamarosan...

Helyszín: PPKE ITK (1083 Budapest, Práter u. 50/a)


Kérjük, a Jelentkezem gomb használatával regisztráljatok a Nyílt napra!Jelentkezem!

A Nyílt nappal kapcsolatos kérdések esetén további felvilágosítást kaphatsz: +36 (1) 886 4711-es telefonszámon vagy tanulmanyi.osztaly@itk.ppke.hu email címen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!