Rendezvények

Nyílt nap

Érdekel a Pázmány ITK közelebbről vagy szeretnél beszélni valakivel, aki konkrét választ ad felmerülő kérdéseidre? Gyere el Nyílt napunkra!

Az őszi félév során több alkalommal rendezünk nyílt napot, hogy mikor lesz a következő azt ide kattintva találod meg!

A Nyílt nappal kapcsolatos kérdések esetén további felvilágosítást kaphatsz: +36 (1) 886 4711-es telefonszámon vagy tanulmanyi.osztaly@itk.ppke.hu email címen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Roadshow

Szeretnénk, hogy minél többen megismerhessétek az informatika és a bionika valódi arcát azt, amibe oly sokan szerettünk bele az egyetemünkön. Ezért ellátogatunk a velünk partneri kapcsolatban álló középiskolákba, és egy-egy szakköri óra keretén belül bemutatjuk, milyen sokszínű, érdekes és összetett területtel foglalkozunk, hogyan tudjuk az információtechnológiát az élet szolgálatába állítani.

Ha a ti iskolátokba éppen jutottunk el, keress minket a pályaválasztási kiállításokon, pl. a januárban rendezendő Educatio-n.

Céges látogatás

Célunk, hogy magas szakmai minőséget képviselő, korszerű technológiát alkalmazó, elismert cégek működésébe betekintve lehetőséget biztosítsunk a 11.-12. évfolyamos középiskolás diákoknak, hogy közelebbről megismerhessék a bionika és információs technológia tudományterületét, illetve az általuk felölelt tudomány- és technológiaterületek összefüggéseit. A céges látogatások során a diákok megismerik a cégek küldetését, kutatás-fejlesztési fókuszukat, munkatársaik különféle szakmáit és életpályáit. Egyúttal megismerkednek a XXI. század legkorszerűbb tudományos kihívásaival és törekvéseivel. A céges látogatásokat lehetőség szerint más programjainkba integráljuk, hogy kevés utazással és hatékonyan töltsük el az időt.